Wonen met hotelservice

"Ageing is an extraordinary process where you become the person you always should have been"

- David Bowie

Residentie Beaux-Arts II is gelegen in het hart van Gent en omvat 18 appartementen met hotelservice van 70 tot 117m² groot. Ze liggen gespreid over 5 verdiepingen en zijn zowel via de Kortrijksesteenweg als via de Filips van Marnixstraat toegankelijk.
Alle flats hebben een mooie leefruimte, een hoogwaardig en smaakvol afgewerkte open keuken, 1 of 2 terrassen en 1 tot 2 slaapkamers. De appartementen zijn optimaal ingericht om uw mobiliteit te verzekeren. Concreet? Brede deuren, drempelluwe overgangen naar bijvoorbeeld de terrassen, inloopdouche met zitje en noodoproepsysteem in de leefruimte, badkamer en slaapkamer(s).
 

woonruimte

Wat de residentie zo exclusief maakt, zijn de ruime gemeenschappelijke delen: Op het gelijkvloers heeft Residentie Beaux-Arts II voor haar bewoners een salon met bibliotheek, een privérestaurant en een eventruimte. Op niveau -2 worden een fitnessruimte, behandelkamers en een sfeervolle spa voorzien.”

Voordelen

Omdat de appartementen met hotelservice door de overheid erkend werden als assistentieflats geniet u van volgende voordelen:

 

Neem contact op voor meer informatie

Slaapkamer

Deze exclusieve seniorenflats kunnen zowel verkocht als verhuurd worden. De toplocatie in Gent maakt het investeren in dit project bijzonder aantrekkelijk voor de toekomst.

Niet enkel om er te komen wonen, maar ook als belegging is investeren in Beaux-Arts dus een absolute aanrader!

"Wat Beaux-Arts II zo exclusief maakt? De uitzonderlijke locatie, de ruime en luxueus afgewerkte flats én een brede waaier aan faciliteiten en activiteiten."

Contacteer ons