Een uniek concept met diensten à la carte

“To make a difference in someone’s life you don’t have to be brilliant, rich, beautiful or perfect. You just have to care”

- Mandy Hale

Voordelen

  • 24/7 permanentie op de site
  • Voltijdse woonassistent als organisatorische draaischijf voor alle diensten
  • Wonen in een volwaardig appartement met behoud van uw zelfstandigheid en vrijheid
  • Hoe zorgbehoevend u ook bent of later wordt, bij ons blijft u gegarandeerd in uw vertrouwde residentie wonen. 

JONG OF OUD, ZORGBEHOEVEND OF NIET… RESIDENTIE BEAUX-ARTS BIEDT EEN ANTWOORD OP UW EIGEN, UNIEKE WOONWENSEN.

 

Rose Leirens

Mensen leven langer en beter en dat is fantastisch. Zelf zou ik graag minstens 95 worden, want ik ben niet bang om oud te worden. Op elke leeftijd heeft het leven immers zoveel in petto. Met die positieve ingesteldheid neem ik graag de uitbating van deze residentie waar. Missie? Onze inwoners een aangename en (zo mogelijk) actieve toekomst bezorgen. Dit doen met respect voor ieders waardigheid en elke inwoner een goed gevoel geven, daar gaat het mij om.

Rose Leirens,
Manager Residentie Beaux-Arts

Zorgen

U wil eigenlijk wel verhuizen maar u durft niet? Waar vindt u opnieuw uw eigen thuis zonder nog eens te moeten verhuizen wanneer je zorgbehoevend wordt?

Met Beaux-Arts bieden we u een smaakvolle, warme en comfortabele thuis aan. Geniet zorgeloos van uw privacy in uw eigen flat. Geniet in één van de ruime gemeenschappelijke delen: salon, bibliotheek en eventruimte, privé-restaurant, fitness, spa, kapper, …

Een plaats waar u zelfstandig leeft zoals u dat wil. En waar u zelf uw diensten en activiteiten kiest.

Zin in nieuwe ervaringen of verrassende ontmoetingen? Het publieke restaurant op de gelijkvloers bruist van het leven. Jong en oud vinden er vlot de weg. Ideaal voor een lunch of diner met de familie of vrienden.

Salon en bibliotheek

Ontzorgen

U hebt geen zin meer om die ruime woning en tuin te onderhouden of toekomstgericht aanpassingswerken te doen of u bent de administratieve rompslomp beu en wil genieten van het leven. Herkenbaar?

Bij ons vindt u mensen die samen met u op zoek gaan naar oplossingen. U houdt de regie maar wij staan klaar. Uw flat dient niet meer te worden aangepast als u zorgbehoevend wordt, alles is reeds discreet aanwezig.

wellness

Verzorgen

U voelt zich nog goed afgezien van die paar kwaaltjes? Maar u anticipeert wel graag op de toekomst? Zorg in de nabijheid bezorgt u gemoedsrust?

Wij organiseren wat nodig is.

Met onze permanentie op de site is uw crisiszorg en overbruggingszorg gegarandeerd!

Als regisseur van uw leven kiest u zelf uw verzorging. We hebben de personen op de site die deze op zich kunnen nemen, op het uur dat u kiest! In de eerste plaats een professionele medische zorg maar ook aandacht voor uw mentaal welzijn. Een medische/paramedische behandeling of goed gesprek bijvoorbeeld. Of een zaligmakende massage, kappersbeurt, gezichtsverzorging, …

fitness

Wenst u meer te weten over de aangeboden diensten, download hier de brochure of maak een persoonlijke afspraak.

Download brochure

Contacteer ons